Antifrizë Happy Car Blue -20°C 1L

500 Lek

Në magazinë

• Antifrizë blu kundër ngrirjes së radiatorit.
• Garanton shpërndarje efektive të nxehtësisë deri në + 121° C dhe mbron nga ngrica deri në -20° C.
• Mbron pjesët prej gome dhe plastike, duke zgjatur jetën e tyre.
• Produkti është gati për përdorim. Futeni produktin e paholluar në depozitën e radiatorit.
• Paketim 1 litrosh.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Antifrizë Happy Car Blue -20°C 1L