Bardahl Concentrated Instead Of Lead 250 ml

2000 Lek

Në magazinë

Përshkrimi:

 • Bardahl Instead of Lead është një aditiv i formuluar posaçërisht për motorët e gjeneratës së vjetër, si me benzinë ​​ashtu edhe me karburant të dyfishtë (benzinë ​​- gaz, benzinë ​​- LPG dhe benzinë ​​- metan).
 • I dobishëm për parandalimin e konsumimit të valvulave dhe sediljeve të tyre për shkak të lëndëve djegëse me lubrifikim të dobët si benzina pa plumb, aditiv Bardahl në vend të plumbit garanton lubrifikimin më të madh në pjesën e sipërme të cilindrit.
 • Aditivi Bardahl në vend të plumbit përmirëson performancën e motorit, lehtëson ndezjen dhe, duke rritur ndjeshëm kapacitetin lubrifikues të benzinës, parandalon konsumimin dhe thyerjen pasuese të trupave mekanikë.
 • Aditivi Bardahl në vend të plumbit nuk shkakton depozita: digjet plotësisht pa lënë mbetje.
 • Mbron valvulat, sediljet e tyre dhe pjesën e sipërme të cilindrit nga konsumimi i parakohshëm.
 • Rrit ndjeshëm vetitë lubrifikuese të benzinës.
 • Rimbush lubrifikimin e dobët të shkaktuar nga përdorimi me karburant LPG dhe metan.
 • Digjet plotësisht pa lënë depozita.
 • Lehtë dhe e pastër për t’u përdorur falë dispenserit të dhënë.
 • Garanton lubrifikim më të madh në pjesën e sipërme të cilindrit.
 • Stabilizon benzinën deri në 24 muaj.
 • Parandalon konsumimin e trupave mekanikë (valvola, sedilje, etj.)
 • E bën më të lehtë ndezjen e motorit.

Mënyra përdorimit:

 • Shtoni Bardahl në vend të plumbit çdo herë përpara se të mbushni karburant.
 • Hapni kapakun dhe shtypeni shishen për ta mbushur me sasinë e nevojshme.
 • Mbushni deri në nivelin e sipërm (10 ml për 10 litra)
 • Zbrazeni në rezervuar aditivin.
 • Pastaj mundë të hidhni karburant sipas sasisë së aditivit që keni hedhur në rezervuar.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Bardahl Concentrated Instead Of Lead 250 ml