Bardahl Diesel Stop Smoke 300 ml

1500 Lek

Në magazinë

Përshkrimi:

  • Bardahl Stop Smoke është një trajtim i formuluar posaçërisht për të reduktuar emetimet e tepërta të tymit të prodhuar nga motorët me naftë.
  • Kur motori juaj është i ndotur ose ka depozita, mund të shkaktojë djegie jo të plotë të karburantit, duke rezultuar në tym të zi ose blu.
  • Ky trajtim funksionon duke tretur depozitat dhe ndotjen në sistemin e djegies, duke promovuar djegie më të pastër dhe duke reduktuar tymin.
  • Për më tepër, ai ndihmon në rikthimin e fuqisë dhe efikasitetit të motorit duke pastruar pengesat dhe duke reduktuar bllokimin e injektorëve dhe valvulave.
  • Bardahl Stop Smoke siguron gjithashtu mbrojtje kundër konsumimit duke formuar një shtresë mbrojtëse në sipërfaqet metalike, e cila redukton fërkimin dhe zgjat jetën e motorit.
  • Përdorni Bardahl Smoke Stop për të reduktuar emetimet e tymit, për të përmirësuar performancën e motorit tuaj dhe për të zgjatur jetën e tij.

Mënyra përdorimit:

  • Shtoni Bardahl Stop Smoke në rezervuarin e karburantit sipas udhëzimeve të dozave të rekomanduara në paketim.
  • Një shishe trajtohet me 20 litra naftë.
  • Përdoreni rregullisht për të ruajtur performancën optimale të motorit dhe për të zvogëluar emetimet e tymit.
  • Për rezultate më të mira, përdoreni para mbushjes me karburant për të siguruar shpërndarjen e duhur në rezervuarin e karburantit.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Bardahl Diesel Stop Smoke 300 ml