Bardahl Fuel Stabilizer 250 ml

2000 Lek

Në magazinë

Përshkrimi:

 • Nëse makina klasike nuk përdoret në dimër, këshillohet të mbushni rezervuarin.
 • Kjo parandalon kondensimin në rezervuarin e karburantit.
 • Megjithatë, disa masa janë të nevojshme kur makina “ruhet” për një periudhë të gjatë kohore.
 • Prandaj, Bardahl ka zhvilluar stabilizuesin e karburantit.
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e benzinës dhe të gjitha llojet e motorëve 2 dhe 4 goditje, përveç motorëve të pajisur me një katalizator shkarkimi.
 • E bën më të lehtë fillimin.
 • Punon kundër bllokimit të filtrit.
 • Mbron valvulat.
 • Parandalohet oksidimi i rezervuarit të karburantit.

Mënyra përdorimit:

 • Shtoni Bardahl në vend të plumbit çdo herë përpara se të mbushni karburant.
 • Hapni kapakun dhe shtypeni shishen për ta mbushur me sasinë e nevojshme.
 • Mbushni deri në nivelin e sipërm (10 ml për 10 litra)
 • Zbrazeni në rezervuar aditivin.
 • Pastaj mundë të hidhni karburant sipas sasisë së aditivit që keni hedhur në rezervuar.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Bardahl Fuel Stabilizer 250 ml