Bardahl Hydraulic Valve Lifter Treatment 300 ml

2000 Lek

Në magazinë

Përshkrimi:

 • Bardahl Hydraulic Valve Lifter është një lubrifikant sintetik që mund të përdoret në të gjitha llojet e vajrave dhe të gjitha llojet e motorëve.
 • Bardahl Hidraulic Valve Lifter do të sigurojë që kanalet kritike të lubrifikimit të mbahen të pastra, duke lejuar që vaji të rrjedhë lirshëm.
 • Siguron që filtri i vajit të mos bllokohet.
 • Rrit jetëgjatësinë e motorit.
 • Përmirëson rrjedhën e përgjithshme të vajit në të gjithë motorin.
 • Eliminon dhe zgjidh keqfunksionimet në të gjithë motorin.
 • Redukton zhurmën e motorit, veçanërisht në zonën e sipërme të cilindrit.
 • Formon një shtresë mbrojtëse kundër konsumit në shiritat e valvulave, valvulat dhe boshtin me gunga.
 • I përshtatshëm për përdorim si në lubrifikantë me benzinë ​​ashtu edhe me naftë.
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e motorëve; Motorë me naftë, Common-rail, LPG dhe benzinë ​​me ose pa turbo.

Mënyra përdorimit:

 • Ngroheni motorin dhe hidheni produktin në vajin e motorit.
 • Lëreni motorin të punojë në vend për 5-10 minuta që të përzihet plotësisht aditivi me vajin, më pas përdorni automjetin si zakonisht.
 • Pastrues hidraulik ngritës mund të shtohet (nëse është e nevojshme) në vajin e vjetër.
 • Megjithatë, efekti maksimal do të arrihet kur aditivi i shtohet vajit të ri.
 • Një shishe 300 ml është e mjaftueshme për të përpunuar 6 litra vaj.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Bardahl Hydraulic Valve Lifter Treatment 300 ml