Baule Diamond 450 White

46000 Lek

Në magazinë

SKU: 000081700000 Kategoritë: ,

Pershkrimi:

 • MENABO DIAMOND 450 është një kuti me dizajn modern dhe vlerë të lartë të përdorimit
 • Montim pa vegla, llamba suste, rripa te brendshem 1×2.5m dhe 1x5m, bllokim qendror
 • DIAMOND 450 është bërë nga plastika ABS rezistente ndaj UV-së me një strukturë me shirita që forcon kutinë në të gjithë gjatësinë e saj
 • Në pjesën e përparme, kutia është e përforcuar me një ndarës tërthor mbi të cilin është ngjitur struti
 • Forma aerodinamike, zhurmë e ulët
 • Instalimi duke përdorur sistemin e fiksimit te shpejtnë ne folenë T të transportuesit është standard në paket

Karakteristikat:

 • Etiketa e produktit: DIAMOND 450 me shkëlqim të bardhë
 • Vëllimi: 450 L
 • Ngjyra: E bardhë me shkëlqim
 • Dimensionet e jashtme: 163 x 90,7 x 36 cm
 • Dimensionet e brendshme: 159 x 86,5 x 33,4 cm
 • Kapaciteti mbajtës: 75 kg
 • Pesha: 14,2 kg
 • Hapja e njëanshme në të djathtë
 • Mbyllja qendrore 2 pikë
 • Lloji i lidhjes në bartës T-adapter 20 mm/L – profili blihet veçmas
 • Maks. gjerësia e shufrave të profilit L bartës të çatisë – max.80 mm
 • Hapësira e shufrave të tërthortë të profilit L të raftit të çatisë 68 – 88 cm/ T-përshtatje 59 – 93 cm
 • Përshtatës T 20 mm në paketim
 • Dimensionet e paketimit 163 x 91 x 37 cm

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Baule Diamond 450 White