Common Rail Additive Liqui Moly

1000 Lek

Në magazinë

Krahaso
Kategoria:
  • Për të gjithë motorët me naftë me dhe pa filtra të grimcave me naftë – veçanërisht i përshtatshëm për përdorim parandalues për teknologjinë e zakonshme te rrugeve te kalimit te naftes dhe pompë-jet.
  • Për shtimin direkt në rezervuarin e karburantit.
  • Përmbajtja e kutisë është e mjaftueshme për deri në 75 litra karburant.
  • Efekti zgjat deri në 2000 km.
  • Testuar për turbochargers.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Common Rail Additive Liqui Moly