Diesel Spulung Additive Liqui Moly

1200 Lek

Në magazinë

Krahaso
Kategoria:
  • Për të gjithë motorët me naftë me dhe pa filtra grimcash nafte.
  • Parandalues gjatë çdo inspektimi, pas riparimeve në sistemin e karburantit ose për zgjidhjen e problemeve
  • Plotësisht i pajtueshëm me të gjitha karburantet konvencionale me naftë dhe bionaftë.
  • Përmbajtja e kutisë është e mjaftueshme për deri në 75 litra karburant.
  • Turbocharger i testuar.
  • 500 ml

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Diesel Spulung Additive Liqui Moly