Turtle Wax Finilec

990 Lek

Në magazinë

SKU: 51181 Kategoritë: ,

Pershkrimi

Artikull urgjence që duhet për çdo automjet do të sigurojë një zgjidhje të përshtatshme për një nga çështjet më të pakëndshme të rrugës.

Riparimi i lehtë i shpimit të gomave Finilec është riparimi ideal i gomave emergjente për rrugë.
Produkti i riparimit të gomave do të riparojë dhe rifryjë në mënyrë të sigurt gomat e shpuara.
E përputhshme me të gjitha gomat për makina, karvanë, rimorkio, MPV dhe 4 x 4.

Menyra e perdorimit 

  • Nëse është e mundur, hiqni objektin që shkakton shpimin dhe lëvizni automjetin në mënyrë që shpimi të jetë në fund të gomes, më pas shfryni plotësisht gomën
  • Shkundni produktin fuqishëm përpara përdorimit. Në kushte të ftohta, ngrohni kanaçen në duar ose në ajrin e ngrohtë të makinës suaj
  • Pastroni fillin e valvulës së gomës dhe tubin e lidhjes së vidhos fort mbi valvulën e gomës
  • Mbajeni produktin drejt dhe shtypni butonin për të lëshuar shkumën e lateksit në gomë derisa goma të jetë e fortë
  • Levizni menjehere me shpejtesi 5 – 10 km për të lejuar që lateksi të përhapet në gomë dhe të korrigjojë shpimin. MOS I tejkaloni shpejtësinë 50 km/h gjate kesaj kohe
  • Në rastin më të parë ndaloni dhe rregulloni presionin e gomave në përputhje me manualin e prodhuesit. Instant finilec eshte riparim i perkohshem. Goma duhet te riparohet ose zevendsohet sa më shpejt të jetë e mundur.

Kujdes!

Mos e perdorni nëse goma është zhvendosur nga buza e rrotës, nëse ka dëmtim në anën anësore të gomës ose nëse goma ka një vrimë të madhe. Kur merrni gomën për t’u riparuar ose zëvendësuar, përpara se riparuesi i gomave të fillojë punën informojini ata se keni përdorur Finilec Tyre Repair dhe tregojini kanaçen.

Riparoni gomën në një zonë të hapur dhe të ajrosur mirë. Mos bashkoni në buzën e gomës ose afër gomës.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Finilec