Fshirëse Xhami Sentinel 350 mm

400 Lek

Në magazinë

Krahaso
Kategoria:

• Fshirëse Aerodinamike me një kapëse, me gjatësi 350 mm.
• Cilësi maksimale e fshirjes dhe me një shpejtësi të lartë.
• Montim i lehtë.
• Zhurmë minimale.
• Qëndrueshmëri e lartë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Fshirëse Xhami Sentinel 350 mm