Fshirëse Xhami Sentinel 510 mm me 10 Kapse

700 Lek

Në magazinë

Krahaso
Kategoria:

• Fshirese Aerodinamike me madhesi të ndryshme.
• 10 modele kapsesh të pajtueshme për të gjitha automjetet.
• Performance e lartë.
• Gome grafiti dhe dezajn aerodinamik.
• Nuk le asnje shenjë të lagështise dhe e fshin ujin nga xhami në menyre perfekte, shpejt dhe pa zhurme.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Fshirëse Xhami Sentinel 510 mm me 10 Kapse