HappyCar Shampoo Con Cera

1500 Lek

Në magazinë

Krahaso
SKU: 53284-1 Kategoria:

Pershkrimi

  • Rikthen shkëlqimin – Shampo jo vetëm që lan dhe pastron makinën, por gjithashtu lustron pjesët e trajtuara, duke u garantuar atyre një shkëlqim të ri të jashtëzakonshëm dhe duke i rikthyer trupit gjallërinë origjinale kromatike.
  • Mbron trupin –  Shampo dhe dylli i HappyCar krijon një barrierë mbrojtëse efektive që ruan me kalimin e kohës nga vjetersimi duke nxjerrë në pah shkëlqimin e ngjyrave.
  • Heq cdo lloj njolle – Produkti HappyCar është në gjendje të heqë çdo gjë, pluhur, insekte, baltë, kripë. Ndiqni udhëzimet në paketim për të larë më mirë makinën tuaj.
  • Arome agrumesh – Gjatë larjes lirohet një aromë agrume që e bën më të këndshëm operacionin.
  • Gati per perdorim – Shampo dhe dylli HappyCar është gati për përdorim, produkti që do të merrni në shtëpi do të jetë 5 litra.

Menyra e perdorimit

  • Vendosni steken e shkumës sipas udhëzimeve të prodhuesit dhe mbushni rezervuarin e shkumes per te aplikuar ne trupin e makines
  • Ndizni rondele me presion dhe rregulloni modelin e spërkatjes sipas nevojës. Duke punuar nga lart-poshtë mbuloni të gjithë sipërfaqen e automjetit në shkumë.
  • Përzieni me një dorezë ose sfungjer para se ta shpëlani me ujë të pastër.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

HappyCar Shampoo Con Cera