Turtle Wax HS Ceramic 3 in 1 Detailer

2200 Lek

Në magazinë

SKU: 53433 Kategoritë: ,

Pershkrimi 

  • Pastrim i sigurt pa ujë që intensifikon shkëlqimin dhe shton mbrojtjen e dyllit qeramik
    I mbushur me polimere super hidrofobike dhe SiO2, duke krijuar mbrojtje të qëndrueshme, shkëlqim intensiv dhe rruaza superiore me ujë midis larjeve
  • Formuluar me dyllë qeramike të injektuar që i reziston kushteve të ndryshme mjedisore në të gjitha sipërfaqet e jashtme jo poroze, duke përfshirë xhamin dhe rrotat, nuk rekomandohet për sipërme të buta të konvertueshme anësore
  • Përmban polimere larëse pa ujë të lëmuar me hidro-rrëshqitje për pastrim dhe mbrojtje pa gërvishtje në të gjitha sipërfaqet
  • Polimerët hidro-rrëshqitës me ndjenjë të mëndafshtë kapin dhe kapsulojnë papastërtitë dhe njollat që fshihen lehtësisht me një leckë mikrofibër
  • Koleksioni Hybrid Solutions përmban një aromë të ëmbël frutash.

Menyra e perdorimit

  • Thjesht spërkateni në një makinë të pastër të thatë, përhapeni dhe hiqeni me një leckë të palosur me mikrofibër për performancën më të mirë, boja duhet të jetë pa ndotës duke përdorur një shufër balte ose përbërje para aplikimit
  • Mund të përdoret në rrezet e diellit direkte dhe në të gjitha sipërfaqet e jashtme duke përfshirë xhamin, fenerët, veshjet dhe rrotat, nuk rekomandohet për majë të konvertueshme anësore të buta

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax HS Ceramic 3 in 1 Detailer