Nasiol New Car Smell 50 ml

1000 Lek

Në magazinë

Përshkrimi:

 • Ngacmoni shqisat tuaja me aromën e re të makinës së freskët dhe afatgjatë.
 • E mbani mend herën e parë kur hyni në makinën tuaj të re dhe aroma e makinës së re ju goditi shqisat?
 • Pas një kohe, aroma brenda automjetit tuaj të ri zhduket.
 • Por çfarë nëse nuk do të ndodhte?
 • Po sikur të mund të vazhdoni të keni ndjenjën e futjes në një makinë të re, pavarësisht se sa kohë ka kaluar që kur keni blerë automjetin tuaj?
 • Spraji Nasiol New Car Smell i jep brendësisë së makinës suaj aromën ekzakte të re të makinës.
 • Është e lehtë për t’u aplikuar.
 • Thjesht spërkateni dhe aroma do të mbetet në automjetin tuaj dhe kujtimet do t’ju gëzojnë sa herë që hyni në makinën tuaj.

Pse New Car Smell ?

 • Aplikim i thjeshtë.
 • Efekt afatgjatë.
 • Eliminon aromat e pakëndshme të tymit të cigares, kafshëve dhe burimeve të tjera të aromave.
 • I ngjan erës së një makine të re.

Mënyra aplikimit:

 • Spërkateni nga një distancë prej 40-50 cm nga sipërfaqja.
 • Mbajeni produktin larg fytyrës gjatë spërkatjes.
 • Mos spërkatni pjesët plastike.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Nasiol New Car Smell 50 ml