Nasiol Polishing Pad Lambs Wool 150mm

2000 Lek

Në magazinë

Përshkrimi:

  • Nasiol Lambs Wool Pad është i strukturuar në mënyrë agresive dhe jastëku lustrues shumë i qëndrueshëm është bërë nga leshi i qengjit.
  • Mbushësit lustrim sfungjeri premium 150 mm janë krijuar për të hequr gërvishtjet dhe shenjat e rënda dhe të lehta nga sipërfaqet e automjetit.
  • Shkalla e fortësisë së jastëkëve lustrim ngjyrat e të cilave tregohen në paketim varion nga bordo në blu.
  • Sistemi inovativ i kanaleve të ajrit parandalon mbinxehjen gjatë procesit të lustrimit dhe lehtëson evakuimin e nxehtësisë së krijuar.
  • Ky sistem special e bën të vështirë deformimin ose grisjen e jastëkëve pas larjes.
  • Aplikohet lehtë edhe në zonat më të lakuara.
  • Mund të përdoret si me lustrues “rrotullues” dhe “orbital”.
  • Femra lustruese e leshit të qengjit, e cila prodhohet për të siguruar qëndrueshmëri maksimale, përdoret për të hequr gërvishtjet më të rënda.
  • Ai jep performancë maksimale kur përdoret me CleaRub 105.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Nasiol Polishing Pad Lambs Wool 150mm