Nasiol Polishing Pad Medium Cut Orange 150mm

1700 Lek

Në magazinë

Përshkrimi:

  • Mbushësit për lustrim me performancë të lartë të Nasiol janë krijuar për të hequr oksidimin e lehtë deri në të rëndë dhe gërvishtjet nga sipërfaqet e automjeteve.
  • Çdo jastëk lustrimi me ngjyra ka një qëllim specifik.
  • Sistemi inovativ i kanaleve të ajrit lehtëson heqjen e nxehtësisë së krijuar gjatë lustrimit dhe parandalon mbinxehjen.
  • Pads lustruese Nasiol janë zhvilluar për të arritur rezultate profesionale.
  • Ju ndihmojë të hiqni gërvishtjet dhe ta mbani makinën tuaj të duket si ditën e parë.
  • Në kombinim me përbërjen e duhur lustruese, këta disqe sigurojnë efikasitet të përsosur.
  • Gama mund të përdoret si me lustrues “rrotullues” dhe “orbital”.
  • Kanalet e ajrit sigurojnë që nxehtësia e krijuar mund të largohet.
  • Sfungjerët e ndryshëm heqin gjithçka nga gërvishtjet e rënda deri te hologramet.
  • Përdoreni me CleaRub 305 për rezultate profesionale në automjete.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Nasiol Polishing Pad Medium Cut Orange 150mm