Vaj Motorri Mobil-1 Super 3000 5W-30 XE

1290 Lek

Në magazinë

SKU: 437933 Kategoritë: ,

Mobil 1 ESP 5W-30 XE është projektuar për të ndihmuar në ofrimin e performancës dhe mbrojtjes së jashtëzakonshme në lidhje me kursimin e karburantit.

I pershtatshem per:

Acea C3; Api Sn

  • Mercedes-Benz 229.52 / 229.51 / 229.31
  • VW 505 00 / 505 01
  • Ford WSS-M2C917-A
  • Opel GM-LL-A-025 / GM-LL-B-025

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Vaj Motorri Mobil-1 Super 3000 5W-30 XE