MP3 Me Bluetooth Për Makinë

1000 Lek

Në magazinë

Pershkrimi 

  • Me 2 porte USB
  • Micro SD dhe AUX 3,5 mm
  • Përfshin telekomandën
  • Hyrja 12-24 V
  • Fast charging
  • Dalja DC 5V
  • Tf card, USB, Aux cable

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

MP3 Me Bluetooth Për Makinë