Super Diesel Additiv Liqui Moly

1000 Lek

Në magazinë

Krahaso
Kategoria:
  • I përshtatshëm për të gjithë motorët me naftë me dhe pa filtër grimcash nafte.
  • Parandaluese ose korrigjuese.
  • Plotësisht i pajtueshëm me të gjitha karburantet konvencionale me naftë dhe bionaftë.
  • 250 ml janë të mjaftueshme për deri në 75 l karburant (doza 1:300).
  • Efekti mbetet deri në 2000 km.
  • Testuar për përputhshmëri me turbochargers.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Super Diesel Additiv Liqui Moly