Tapet Bagazhi ProLine 3D Mercedes-Benz E-Class S211 Kombi Long

5500 Lek

Në magazinë

• Tapet bagazhi i përshtatshëm për:

– Mercedes-Benz E-Class S211 Kombi Long 2002-2009

• Rezistent ndaj ujit dhe dëmtimeve.

• Preçiz sipas modelit.

• Nuk mban asnjë aromë.

Modeli: ProLine 3D.

Materiali: Gomë/TPE.

Ngjyra: E zezë

Pesha: 3.62 kg

Përmasat:  1156×1257 mm

Ref: TM404915

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tapet Bagazhi ProLine 3D Mercedes-Benz E-Class S211 Kombi Long