Tapet Këmbësh No.77 Mercedes-Benz GL I X164

5000 Lek

Në magazinë

Krahaso

• Tapet Këmbësh të përshtatshëm për:

Mercedes-Benz GL I X164 2006-2012

• Rezistent ndaj ujit dhe dëmtimeve.

• Preçiz sipas modelit.

• Nuk mban asnjë aromë.

Modeli: No.77

Materiali: Gomë/TPE.

Ngjyra: E zezë

Pesha: 2.97 kg

Ref: 77409781

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tapet Këmbësh No.77 Mercedes-Benz GL I X164