Tapet Këmbësh No.77 Toyota Auris I / Corolla X E140 / Corolla XI E150

5000 Lek

Në magazinë

Krahaso

• Tapet Këmbësh të përshtatshëm për:

-Toyota Corolla X E140 2006-2013

-Toyota Corolla XI E150 2006-2013

Toyota Auris I 2006-2013

• Rezistent ndaj ujit dhe dëmtimeve.

• Preçiz sipas modelit.

• Nuk mban asnjë aromë.

Modeli: No.77

Materiali: Gomë/TPE.

Ngjyra: E zezë

Pesha:  3.07 kg

Ref: 77408708

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tapet Këmbësh No.77 Toyota Auris I / Corolla X E140 / Corolla XI E150