Tapet Këmbësh No.77 Volkswagen Golf VI / Skoda Octavia II / Skoda Octavia II RS / Skoda Octavia II Scout

5000 Lek

Në magazinë

• Tapet Këmbësh të përshtatshëm për:

Volkswagen Golf VI 2008-2012

-Skoda Octavia II 2004-2013

-Skoda Octavia II RS 2005-2013

-Skoda Octavia II Scout 2007-2013

• Rezistent ndaj ujit dhe dëmtimeve.

• Preçiz sipas modelit.

• Nuk mban asnjë aromë.

Modeli: No.77

Materiali: Gomë/TPE.

Ngjyra: E zezë

Pesha: 2.90 kg

Ref: 77407145

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tapet Këmbësh No.77 Volkswagen Golf VI / Skoda Octavia II / Skoda Octavia II RS / Skoda Octavia II Scout