Tenzi Active Foam-Green

10000 Lek

Në magazinë

Pershkrimi

• Shkumë jeshile shumë e koncentruar me një aromë të këndshme.
• Largon papastërtitë dhe është i përshtatshëm dhe i sigurt për të gjitha pjesët e makinës.

Menyra e perdorimit

• Përzierja 1% (100 ml / 10 l ujë).
• Në rast të larjes manuale, përhapeni shampon me ndihmën e një sfungjeri.
• Para se ta përdorni, duhet ta lani makinën nga grimcat e rërës që mund të gërvishtin sipërfaqen.
• Pas pastrimit, lani makinën me ujë të demineralizuar me presion të lartë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Active Foam-Green