Tenzi Alux GT

700 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt i gatshëm për përdorim, i krijuar për pastrimin e disqeve të aluminit.
• Largon papastërtitë, çngjyrosjet dhe sedimentet e përditshme.
• pH 1
• Kapaciteti 1 L


Mënyra e përdorimit

• Produkti është gati për përdorim pa u holluar.
• Spërkateni sipërfaqen që dëshironi të pastroni dhe pas 30-60 sekondash lajeni me ujë (mund të jetë me presion të lartë).
• Ju gjithashtu mund ta aplikoni produktin me furçë, e cila është më e sigurt.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu