Tenzi Alux Strong Extra

7000 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt acidik shumë i koncentruar, i projektuar për pastrimin periodik të elementëve të kontaminuar fort nga lidhjet e aluminit dhe metalet e lehta.
• Rekomandohet për larjen dhe pastrimin e plotë të disqeve të aluminit dhe anëve të gjera të kamionit.
• Pastron menjëherë.
• Produkti heq sedimentet nga blloqet e frenave dhe mund të përdoret për heqjen e gurëve gëlqerorë.
• pH 1
• Kapaciteti 10 L


Mënyra e përdorimit

• Krijoni një përzierje 1:3 – 1:10 me ujë.
• Spërkateni sipërfaqen që dëshironi të pastroni dhe lani me ujë me presion të lartë.

Kujdes: Produkt i rrezikshëm! Ashpërson sipërfaqet e qelqta.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Alux Strong Extra