Tenzi Alux Strong

6000 Lek11000 Lek

SKU: N/A Kategoritë: ,

Përshkrimi

• Produkt i koncentruar, i projektuar për pastrimin e disqeve të aluminit shumë të ndotura në automjetet e mallrave të rënda.
• Efekt shumë i fortë pastrimi.
• pH 1


Mënyra e përdorimit

• Krijoni një përzierje 1:3 – 1:10 me ujë.
• Spërkateni sipërfaqen që dëshironi të pastroni dhe lani me ujë me presion të lartë.

Kujdes: Produkt i rrezikshëm! Ashpërson sipërfaqet e qelqta.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Alux Strong

6000 Lek11000 Lek

Shtoje në shportë