Tenzi APC in K

1000 Lek

Në magazinë

Krahaso

Pershkrimi

• Produkt i koncentruar, i projektuar për pastrimin e sipërfaqeve të kontaminuara fort dhe pajisjeve të brendshme.
• Heq në mënyrë efektive papastërtitë e vjetra dhe të freskëta dhe papastërtitë me origjinë organike.
• Është i sigurt për sipërfaqet e pastruara dhe ngadalëson procesin e rivendosjes së papastërtive.
• Lë një aromë të freskët të qëndrueshme.
• pH 13

Menyra e perdorimit

• Krijoni përzierjen e duhur, përhapeni me kujdes në sipërfaqe, prisni rreth 15-20 sekonda dhe fshijeni me furçë delikate ose sfungjer.
• Lani tërësisht sipërfaqen.
• Përzierja:
– 10% (100 ml / 1 l ujë) – pastrimi i sipërfaqeve prej lëkure ose druri
– 20% (200 ml / 1 l ujë) – heqja e njollave ose pastrimi i plotë
– 5% (50 ml / 1 l ujë) – pastrimi i sipërfaqeve të tekstilit
– 2% (20 ml / 1 l ujë) – pastrimi i plastikës ose laminateve

Informacion shtesë

Kapaciteti

1 L, 5 L

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu