Tenzi APC Out

1100 Lek4500 Lek

Qartë
Krahaso
SKU: N/A Kategoritë: ,

Pershkrimi

• Produkt alkalik shumë efektiv, i projektuar për pastrimin fasadave, ambjenteve te jashtme me material te ashper nga ndotësit e katranit, papastërtitë me origjinë organike dhe ndotjet nga nafta.
• pH 14

Menyra e perdorimit

• Përgatisni përzierjen me ujë sipas nivelit të ndotjes së sipërfaqes:
1:5 – 1:10 (100-200 ml / 1 l ujë)
• Përhapeni produktin me anë të spërkatësit dhe më pas lajeni me ujë me presion të lartë (rreth 100 bar).
• Lajeni me ujë të ngrohtë (70-80°C) për efekt më të madh.
• Kontaminimet e forta mund të lahen me furçë dhe ujë të nxehtë.

Informacion shtesë

Kapaciteti

1 L, 5 L

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi APC Out

1100 Lek4500 Lek

Shto në Shportë