Tenzi Beto Rast

3500 Lek80000 Lek

SKU: N/A Kategoritë: ,

Përshkrimi

• Produkt i koncentruar, shumë acid, i projektuar për heqjen e ndryshkut, gurit gëlqeror, betonit dhe çimentos nga sipërfaqet rezistente ndaj acideve. Përmban frenues të korrozionit.
• Rekomandohet për pastrim të plotë të automjeteve mekanike dhe pajisjeve të specializuara të ndërtimit.
• pH 1


Mënyra e përdorimit

• Hiqni betonin e tepërt me ujë me presion të lartë.
• Krijoni një tretësirë 1:5 – 1:10 me ujë
• Spërkateni në sipërfaqe dhe prisni disa minuta
• Lajeni mirë me ujë me presion të lartë
• Mos e lini sipërfaqen të thahet.
Kujdes: Mos e përdorni në sipërfaqe të kromuara ose të nikeluara.Para përdorimit këshillohet të kryhet testimi i qëndrueshmërisë së materialit.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Beto Rast

3500 Lek80000 Lek

Shtoje në shportë