Tenzi Boat Cleaner

1700 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt i gatshëm për përdorim, i projektuar për pastrimin periodik të varkave dhe jahteve.
• Heq në mënyrë efektive gurët gëlqerorë, çngjyrosjet minerale, ndryshkun dhe papastërtitë shfrytëzuese.
• Rekomandohet për përdorim pas nxjerrjes së varkës nga uji.
• pH 7
• Kapaciteti 1 L


Mënyra e përdorimit

• Produkti është gati për përdorim pa u holluar.
• Përhapeni produktin me furçë ose spërkatës, lëreni për 5-10 minuta dhe shpëlajeni me ujë me presion të lartë.
• Nëse është e nevojshme, përsërisni të gjithë procesin.
• Mos e aplikoni produktin në diell të plotë, kur sipërfaqja është e nxehtë.
• Produkti karakterizohet nga era e tij shumë intensive, jo e këndshme.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Boat Cleaner