Tenzi Cabrio Prot

2500 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Teknologjia më e re NANO për mbrojtjen e tekstileve.
• Mbron sipërfaqen nga çngjyrosja, lagështia, vendosja e papastërtive, kripa dhe kushtet atmosferike.
• Rifreskon ngjyrën dhe krijon një shtresë mbrojtëse e cila thjeshton kullimin e ujit.
• Kufizon në mënyrë efektive ndikimin e kushteve atmosferike dhe rrezeve UV.
• Kapaciteti 0.6 L


Mënyra e përdorimit

• Spërkateni produktin në mënyrë të barabartë në tavanin e thatë dhe të pastër të kabrioletit dhe lëreni të thahet vetë.

Kujdes: Rekomandohet të kontrolloni qëndrueshmërinë e ngjyrës së materialit para përdorimit të produktit.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Cabrio Prot