Tenzi Cloth For Quartz Coats Application

120 Lek

Në magazinë

Pershkrimi

  • Pëlhurë tepër e butë dhe e lëmuar për mbështjelljen e aplikuesit të saktë për veshjet e lëngëta të kuarcit.
  • Nuk gërvisht bojën dhe kufizon përthithjen e produktit, duke lejuar kështu përhapjen më efektive në sipërfaqe.
  • 10×10 cm

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Cloth For Quartz Coats Application