Tenzi Derast

800 Lek7000 Lek

Qartë
Krahaso
SKU: N/A Kategoria:

Pershkrimi

• Produkt shumë acid, i projektuar për heqjen e gurëve gëlqerorë, gëlqerorëve dhe ndryshkut nga sipërfaqet rezistente ndaj acideve.
• Përmban acid klorhidrik.
• Mos e përdorni në sipërfaqe të emaluara.
• Mos e lini tretësirën e punës të thahet në sipërfaqe.
• pH 1


Zona e Aplikimit 

◘ Objekte sanitare të vjetra dhe të dëmtuara (tualete, urinale, kaldaja).
◘ Pastrimi përfundimtar i dyshemeve në objektet e reja dhe pastrimi i plotë i të gjitha llojeve të sipërfaqeve rezistente ndaj acideve.
◘ Pastrimi i makinerive dhe pajisjeve industriale.


Menyra e perdorimit

◙ Pastrim me makineri: 100 – 200 ml / 10 l ujë.
◙ Pastrim manual: 300 – 600 ml / 10 l ujë. Lani sipërfaqen me ujë me presion të lartë.
◙ Dyshemetë, mure: 100 – 200 ml / 10 l ujë.
◙ Tualete dhe urinale: 1 l/10 l ujë.
◙ Kaldaja: 1:3 me ujë, koha e reagimit 10-15 min.
◙ Pas pastrimit, lani sipërfaqen me ujë
Kujdes: Përdoreni vetëm në kushte ekstreme.Vendet e ndjeshme të tilla si fino duhet të bëhen me ujë përpara se të përdorni produktin.

Informacion shtesë

Kapaciteti

1 Liter, 10 Litra, 5 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Derast

800 Lek7000 Lek

Shto në Shportë