Tenzi Detailer Bike Cleaner

350 Lek700 Lek (-50%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt shumë efektiv që largon lehtësisht baltën nga të gjitha llojet e sipërfaqeve.
• Nuk lë njolla yndyrore dhe nuk ka nevojë për larje.
• Është i sigurt për elementët metalikë, gome dhe plastike.
• Ai gjithashtu largon papastërtitë, pluhurin dhe insektet.
• Nuk përmban lëndë gërryese.
• E dedikuar për pastrimin e biçikletave, motoçikletave dhe automjeteve të tjera.
• Kapaciteti 0.6 L


Mënyra e përdorimit

1. Spërkateni në sipërfaqen e ndotur.
2. Prisni 1-2 minuta që produkti të veprojë.
3. Shpëlajeni me ujë të pastër, me presion nëse është e mundur.
4. Përsëriteni në rast se ka sasi të madhe të baltës.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer Bike Cleaner

350 Lek700 Lek (-50%)

Shtoje në shportë