Tenzi Detailer Carnauba Spray

500 Lek1000 Lek (-50%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt i bazuar në dyll natyral Carnauba.
• Produkt shumë efikas i projektuar për forcimin e shpejtë të të gjitha llojeve të bojrave të makinave.
• Ofron efekt shkëlqimi në trupin e makinës, dritaret dhe mbron bojën e makinës nga rrezet UV.
• Falë formës së lëngshme të produktit, është shumë i dobishëm dhe i lehtë në përdorim.
• Kapaciteti 0.6 L


Mënyra e përdorimit

1. Spërkatni sipërfaqen e pastër dhe të thatë me një sasi të vogël të produktit.
2. Përhapeni me leckë ose aplikues.
3. Fshijeni sipërfaqen
4. Aplikoni shtresën e dytë të produktit për efekt më të mirë

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer Carnauba Spray

500 Lek1000 Lek (-50%)

Shtoje në shportë