Tenzi Detailer Ceramic Wax

750 Lek1500 Lek (-50%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Dyll i krijuar për forcimin e trupave të makinave.
• Formula e tij unike kuarc-qeramike me shtimin e dyllit carnauba siguron mbrojtje afatgjatë (deri në 12 muaj) dhe shkëlqim për bojën e makinës.
• Produkti gjithashtu siguron rezistencë shumë të lartë ndaj kushteve atmosferike, rrezeve UV dhe krijon veshje super hidrofobike në trupin e makinës e cila rrit ngjyrën e saj.
• Kapaciteti 0.3 L


Mënyra e përdorimit

1. Aplikojeni produktin në sipërfaqe të larë dhe tërësisht të thatë në temperaturë 20-25°C
2. Aplikoni një sasi të vogël dylli në pjesën e parë të makinës me aplikues.
3. Fërkojeni sipërfaqen me lëvizje rrethore me leckë mikrofibër.
4. Përsëriteni procesin për sektorë të tjerë të trupit të makinës

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer Ceramic Wax

750 Lek1500 Lek (-50%)

Shtoje në shportë