Tenzi Detailer De-Icer

350 Lek700 Lek (-50%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt efektiv i krijuar për shkrirjen e shpejtë të xhamave të makinës gjatë dimrit.
• Produkti funksionon edhe në -70°C.
• Efektet janë të dukshme menjëherë pas aplikimit.
• Kapaciteti 0.6 L


Mënyra e përdorimit

1. Para përdorimit, rekomandohet të hiqni dëborën nga xhamat.
2. Spërkatni xhamat e ngrirë.
3. Prisni derisa produkti të fillojë të veprojë.
4. Hiqni akullin e shkrirë dhe fshijini xhamat.
5. Përsëriteni procesin nëse është e nevojshme.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer De-Icer

350 Lek700 Lek (-50%)

Shto në Shportë