Tenzi Detailer Insect Remover

300 Lek600 Lek (-50%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt i projektuar për heqjen e insekteve dhe papastërtive të tjera me origjinë organike nga trupi i makinës.
• Produkti është i padëmshëm për bojën e makinës dhe elementët e kromit.
• Mund të përdoret në të gjitha pjesët e jashtme të makinës.

• Kapaciteti 0.6 L


Mënyra e përdorimit

1. Spërkatni sipërfaqen e ndotur
2. Prisni 30-45 sekonda
3. Lani sipërfaqen me ujë me presion të lartë
4. Përsëriteni procesin nëse është e nevojshme

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer Insect Remover

300 Lek600 Lek (-50%)

Shtoje në shportë