Tenzi Detailer Quartz Reloader

550 Lek1100 Lek (-50%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Krem inovativ kuarc-qeramik.
• E bën sipërfaqen të rrëshqitshme dhe fort hidrofobike.
• Mbron të gjitha llojet e veshjeve qeramike.
• Rekomandohet ta përdorni çdo 6 muaj për të rivendosur veshjet qeramike në bojën e makinës ose disqe. Mund të përdoret gjithashtu si shtresë e pavarur.
• Quartz Reloader mbush në mënyrë perfekte mikroporet, kështu sipërfaqja fiton shkëlqim dhe lustrim shtesë.
• Sipërfaqja e lëmuar gjithashtu pengon ngjitjen e papastërtive dhe zgjat jetën e veshjes qeramike ose të vetë bojës nëse produkti është aplikuar si një shtresë e vetme.
• Kapaciteti 0.3 L


Mënyra e përdorimit

1. Përgatitni sipërfaqen përpara se të filloni aplikimin duke e pastruar, larë dhe tharë.
2. Pastroni bojën me IPA CLEANER dhe peshqir mikrofibër.
3. Përhapeni produktin me aplikues.
4. Filloni ta fërkoni menjëherë pas përhapjes. Bëjeni me butësi. Mos prisni shumë, sepse do të bëhet shumë e vështirë për t’u fshirë.
5. Përsëriteni përhapjen dhe fërkimin në pjesët e tjera.
6. Pas aplikimit lëreni produktin të thahet në një vend të ngrohtë për të paktën 4 orë.

Kujdes! Temperatura e ambientit gjatë aplikimit dhe tharjes duhet të jetë më e lartë se 15°C. Mos e aplikoni në sipërfaqe të nxehtë ose në rrezet e diellit direkte.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer Quartz Reloader

550 Lek1100 Lek (-50%)

Shtoje në shportë