Tenzi Detailer Quartz Coat

3000 Lek5000 Lek (-40%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Veshje kuarc-qeramike për mbrojtje afatgjatë të bojës.
• Ofron shkëlqim të bojës me efekt hidrofobik.
• Mbron nga gërvishtjet dhe rrezet UV.
• Ngadalëson procesin e vendosjes së papastërtive.
• Është e përshtatshme për të gjithë elementët e lyer, si metal ashtu edhe plastikë.
• Quartz Coat duhet të aplikohet në ambiente të mbyllura në temperaturë 18-26°C
• Kapaciteti 0.1 L


Mënyra e përdorimit

1. Pastroni makinën me IPA CLEANER.
2. Aplikoni shtresën kuarci në pjesën e parë duke përdorur aplikuesin të mbështjellë me leckë të vogël.
3. Përhapeni në mënyrë të barabartë me lëvizje të drejta.
4. Lëreni të thahet për 3-7 minuta.
5. Fshijeni butësisht me peshqir mikrofibër.
6. Përsëriteni aplikimin në pjesën vijuese. Prisni të paktën 3 orë përpara se të vendosni një shtresë tjetër (rekomandojmë 3).
7. Pas aplikimit të shtresës së fundit lëreni të thahet në të njëjtat kushte për të paktën 12 orë.

Kujdes! Shmangni larjen me kimikate për të paktën 14 ditë!

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer Quartz Coat

3000 Lek5000 Lek (-40%)

Shtoje në shportë