Tenzi Detailer Quartz Shampoo

650 Lek1300 Lek (-50%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Shampo makinash që krijon veshje kuarci në sipërfaqet e lara.
• Përmirëson pamjen e bojës, e mbron atë nga kushtet atmosferike dhe pengon vendosjen e papastërtive.
• Tipari kryesor i kësaj shampo kuarci është efekti hidrofobik.
• Çdo përdorim pasardhës i shampos zgjat jetëgjatësinë e veshjes së kuarcit.
• Kapaciteti 0.77 L


Mënyra e përdorimit

1. Lani rërën dhe papastërtitë e tjera nga trupi i makinës për të shmangur gërvishtjet aksidentale
2. Holloni 50-100 ml shampo në 5 litra ujë dhe përgatitni një kovë të dytë me ujë të pastër për larjen e sfungjerit.
3. Lani trupin, mundësisht nga lart poshtë, dhe më pas shpëlajeni me ujë të pastër me presion të lartë
4. Fshijeni trupin derisa të thahet.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer Quartz Shampoo

650 Lek1300 Lek (-50%)

Shtoje në shportë