Tenzi Detailer Quartz Spray

450 Lek900 Lek (-50%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt inovativ i bazuar në nanoteknologjinë e mbrojtjes së trupit të makinës.
• Formula unike e këtij produkti, e cila përmban grimca të kuarcit të lëngshëm, siguron mbrojtje dhe shkëlqim afatgjatë në bojën e makinës, e cila rrit thellësinë e ngjyrës së saj dhe e mbron atë nga kushtet atmosferike dhe rrezet UV.
• Produkti ofron efekt super hidrofobik në trupin dhe xhamat e makinës.
• Mund të përdoret në bojë të thatë dhe të lagësht të makinës.
• Shumë i lehtë në përdorim.
• Kapaciteti 0.6 L


Mënyra e përdorimit

1. Përpara përdorimit, pastroni tërësisht trupin e makinës dhe lajeni me ujë të demineralizuar për të shmangur çdo njollë ose vijë, sepse ato mund të ngurtësohen pas përdorimit të këtij produkti.
2. Aplikoni produktin në pjesën e parë të makinës
3. Përhapeni me një leckë të butë duke përdorur lëvizje rrethore.
4. Fshijeni sipërfaqen me të njëjtën leckë me delikatesë.
5. Përsëriteni procesin për pjesën tjetër të makinës

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Detailer Quartz Spray

450 Lek900 Lek (-50%)

Shtoje në shportë