Tenzi Eco Kitchen

400 Lek

SKU: N/A Kategoria:

Pershkrimi

• Produkt ekologjik i projektuar për heqjen e yndyrës së të gjitha sipërfaqeve dhe pajisjeve rezistente ndaj ujit, si pllaka, mure, dysheme, pajisje gastronomike, furra, rafte, dollapë, tavolina etj.
• Nuk përmban përbërës agresivë. Produkti largon shkëlqyeshëm papastërtitë e yndyrshme me origjinë bimore dhe shtazore.
• Produkti është i biodegradueshëm. Përdoreni pa holluar.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Eco Kitchen