Tenzi Eco Sanitary

400 Lek

Qartë
Krahaso
SKU: N/A Kategoria:

Pershkrimi

• Produkt acidik miqësor ndaj mjedisit i bazuar në përbërës me origjinë natyrale (vaj i pemës së çajit, acid citrik) i projektuar për larjen e përditshme të pajisjeve sanitare.
• Rekomandohet për të gjitha materialet dhe sipërfaqet rezistente ndaj acideve. Heq njollat e ujit, sedimentet minerale dhe mbetjet e sapunit.
• I padëmshëm për sipërfaqet e kromit, nikelit, qeramikës, qelqit dhe të emaluar. Produkti duhet të përdoret në përzierje 1-2% (100-200 ml / 10 l ujë të ftohtë).

Informacion shtesë

Kapaciteti

0.1 Litra, 0.45 Litra, 0.5 Litra, 0.6 Litra, 1 Liter, 10 Litra, 1000 Litra, 20 Litra, 205 Litra, 220 Litra, 230 Litra, 24 Litra, 4 Litra, 5 Litra, 60 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Eco Sanitary