Tenzi En-Jee GT

600 Lek

Në magazinë

Krahaso

Përshkrimi

• Produkt alkalik i koncentruar, i projektuar për pastrimin e përditshëm të gomave dhe disqeve.
• Heq papastërtitë e rrugës.
• pH 14
• Kapaciteti 0.6 L


Mënyra e përdorimit

• Produkti është gati për përdorim pa u holluar.
• Spërkateni sipërfaqen dhe shpëlajeni me ujë me presion të lartë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi En-Jee GT