Tenzi Glass Quartz K

4000 Lek

Në magazinë

Krahaso

Pershkrimi

• Produkt i koncentruar, i projektuar për larjen e sipërfaqeve të xhamit në pjesën e jashtme dhe të brendshme të një ndërtese (xhama, pasqyra, vitrina, mure ndarëse etj.).
• Pastron sipërfaqen dhe lë një shtresë mbrojtëse hidrofobike.
• Largon papastërtitë atmosferike dhe shfrytëzuese (pluhurin, mbetjet e insekteve, njollat e ujit).
• Miqësor ndaj mjedisit.
• pH 5

Zona e Aplikimit 

◘ Xhamat
◘ Pasqyrat
◘ Vitrinat e dyqaneve
◘ Muret ndarëse

Menyra e perdorimit

◙ Papastërti të forta: përzierje 1-1,5% (50-75 ml / 5 l ujë).
◙ Pastrim ditor: përzierje 0,5% (25 ml/5 l ujë).
◙ Aplikoni produktin në sipërfaqe dhe lajeni me leckë dritareje.
◙ Mblidhni papastërtitë.
◙ Përsëriteni procesin nëse është e nevojshme. Ne rekomandojmë përdorimin e sfungjerit për papastërtitë shumë të forta.
Shënim: Përdorni ujë të ftohtë ose të vakët. Përdorimi i ujit të demineralizuar eliminon njollat e ujit. Mos e përdorni këtë produkt në diell të plotë.

Informacion shtesë

Kapaciteti

1 Liter, 10 Litra, 5 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Glass Quartz K