Tenzi Gran Alka Dez

800 Lek3500 Lek

Qartë
Krahaso
SKU: N/A Kategoria:

Pershkrimi

• Produkt i koncentruar, alkalik, i projektuar për pastrimin dhe dezinfektimin e sipërfaqeve, dyshemeve dhe pajisjeve që kanë kontakt të drejtpërdrejtë me ushqimin.
• Produkti nuk përmban fosfate dhe klor.
• Është i sigurt për sipërfaqet e pastruara dhe nuk i dëmton ato.
• Pa erë.
• Pengon gërryerjen.
• pH 14


Zona e Aplikimit 

◘ Tavolina, prerëse, thika, sharra, kapakë, kupa, pirunë
◘ Kontejnerë, pako plastike dhe metalike, rafte, dhoma për ruajtjen e ushqimit
◘ Fruta, perime, bagazhi brenda kamionëve që transportojnë bukë
◘ Veshje pune, çizme, doreza, fshirëse


Menyra e perdorimit

Përzierja duhet të bëhet direkt përpara përdorimit.

◙ Përhapeni solucinin në sipërfaqe në 20°C:
– dezinfektimi për bakteret – përzierje 2% (200 ml / 10 l ujë), koha e punës 5 min.
– dezinfektimi për mykun – përzierje 2% (200 ml / 10 l ujë), koha e punës 15 min.
◙ Pas dezinfektimit, lajeni sipërfaqen me një sasi të madhe uji të pijshëm.
◙ Ajrosni dhomën për rreth 5 minuta.

Informacion shtesë

Kapaciteti

0.1 Litra, 0.5 Litra, 0.6 Litra, 1 Liter, 10 Litra, 1000 Litra, 20 Litra, 205 Litra, 220 Litra, 230 Litra, 24 Litra, 4 Litra, 5 Litra, 60 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Gran Alka Dez

800 Lek3500 Lek

Shto në Shportë