Tenzi Gran Milk Strong

800 Lek

Në magazinë

Krahaso

Pershkrimi

• Produkt universal, i projektuar për pastrimin e pajisjeve gastronomike dhe sanitare.
• Heq në mënyrë të shkëlqyer papastërtitë e forta, yndyrat e ngurtësuara, sedimentet dhe mykun.
• Produkti është i sigurt për lëkurën dhe mjedisin.
• Mund të përdoret në shtëpi ose industri.
• pH 9


Zona e Aplikimit 

◘ Elementë të zbardhur: të emaluar, korniza plastike e dritareve dhe enë gatimi.
◘ Objekte sanitare qeramike, lavamanë banjosh, njolla etj.


Menyra e perdorimit

◙ Produkti është gati për përdorim pa u holluar.
◙ Përhapeni direkt në sipërfaqe me ndihmën e një lecke, fërkojeni derisa të merrni efektin e pritur, lajeni me ujë dhe fshijeni derisa të thahet.

Kujdes: Mund të gërvishtin sipërfaqe delikate, prandaj këshillohet ta testoni paraprakisht.
Nëse ndodhin gërvishtje, lustrojeni sipërfaqen me produktin GRAN MILK.

Informacion shtesë

Kapaciteti

0.1 Litra, 0.5 Litra, 0.6 Litra, 1 Liter, 10 Litra, 1000 Litra, 20 Litra, 205 Litra, 220 Litra, 230 Litra, 24 Litra, 4 Litra, 5 Litra, 60 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Gran Milk Strong