Tenzi Gran Smog Extra

9000 Lek

Qartë
Krahaso
SKU: N/A Kategoria:

Pershkrimi

• Produkt shumë i koncentruar, i projektuar për pastrimin e plotë të zgarave, furrave, sobave, grilave dhe vatrave të zjarrit.
• Me shkumë të lartë, largon me lehtësi ndotjet e djegura nga të gjitha llojet e sipërfaqeve.
• Rekomandohet për zonat industriale. Mos e përdorni në sipërfaqe alumini.
• Produkti është disa herë më i fortë se Gran Smog.
• pH 14


Zona e Aplikimit 

◘ Furra, soba, zgara, oxhaqe, dhoma për pirjen e duhanit


Menyra e perdorimit

◙ Rekomandohet të përdoret metoda e shkumëzimit.
◙ Grumbullimet e yndyrave të forta dhe mbetjeve të djegura: 2-3 l / 10 l ujë.
◙ Pastrim ditor: 500-1000 ml / 1 l ujë.
◙ Temperatura e ujit 40-60°C.
◙ Koha e reagimit është rreth 15 minuta.
◙ Lajeni me ujë të pastër dhe të nxehtë dhe lëreni të thahet vetë.

Informacion shtesë

Kapaciteti

0.1 Litra, 0.5 Litra, 0.6 Litra, 1 Liter, 10 Litra, 1000 Litra, 20 Litra, 205 Litra, 220 Litra, 230 Litra, 24 Litra, 4 Litra, 5 Litra, 60 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Gran Smog Extra